dimarts, 2 de desembre del 2008

Microsoft vol combatre la sida entre els joves per mitjà del Messenger


El famós servei, que té 14 milions d'usuaris, ajudarà a prevenir el contagi en aquest col•lectiu on ha crescut de forma alarmant el nombre de contagis

Barcelona. (EFA).- L'empresa Microsoft ha llançat una campanya especial amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra la Sida, per a conscienciar als joves, per mitjà del portal Messenger -que té 14 milions d'usuaris- dels riscos d'aquesta pandèmia.

La campanya ( www.sida.msn.és ) oferirà informació per a ajudar en la lluita contra la sida entre la joventut espanyola, "on ha crescut de forma alarmant el nombre de contagis de la malaltia", han assenyalat els promotors d'aquesta iniciativa. A més, el portal disposa de continguts i eines de participació entre els usuaris, que permetran saber si estan protegits contra la sida en les seves relacions sexuals.
Al costat d'accions en el portal MSN i els Windows Live Messenger i Windows Live Hotmail, la campanya tindrà presència a través de Facebook, amb accions especials per als usuaris d'aquesta xarxa social.

No obstant això, el popular Messenger serà el gran protagonista, al ser la principal eina de comunicació d'Internet en el nostre país, amb catorze milions d'usuaris, dels quals 3.066.000 són joves que es troben entre la franja d'edat als quals va destinada aquesta campanya.

La iniciativa conta amb el suport dels futbolistes Iker Casillas, Carles Puyol, David Albelda i Aitor Ocio al ser part de la campanya "Protegeix-te: amb el VIH no es juga", de la Fundació Abbot, donada suport també pels Ministeris de Sanitat i d'Educació, la societat científica Seisida, el grup d'estudio Gesida, les associacions de pacients de Cesida i la Lliga de Futbol.


En aquesta notícia podem veure la importància que té el msn i altres programes, i el que poden arribar a influenciar als joves d'avui en dia. En aquest cas aprofiten que ahir era el dia internacional de la sida per llençar una campanya a través del msn.